خاطرات شهدا را به عنوان چراغ راهی برای نسل‌های جدیدی که جنگ و دفاع مقدس را ندیده و نمی‌دانند در قالب فرهنگ دفاع مقدس بیان شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرهنگ پاسدار عین الله تبریزی جانشین سابق لشگر عملیاتی ۲۵ کربلا برادر خبرنگار شهید تبریزی و از راویان دفاع مقدس گفت:واقعیات دفاع مقدس، اهداف شهدا، سخنان، حالات، وصیای شهدا و معنویتی که شهدا داشتند را همان طوری که اتفاق افتاده در مکان‌های مختلف، چون یادمان ها‌ی شهدا باید به درستی و به دور از اغراق، بر مبنای درک جامعه بیان کنیم.

وی افزود: روایت ماجرا و حماسه آفرینی رزمندگان لشکر ویژه ۲۵ کربلا در اروند کنار، مناطق مختلف دفاع مقدس، اتفاقات عملیات والفجر ۸ در کربلای ۵ و ۸ که شهیدان طوسی، نوبخت و بلباسی بعد از رشادت‌ها به شهادت رسیدند همگی واقعیت جنگی است که تلخ و شیرینش باید عنوان شود.

سرهنگ تبریزی با بیان اینکه بیان واقعیات تاثیرگذار است و تحولی در نسل‌های جدید ایجاد می‌کند، گفت:راهیان نور در واقع مسیر همان شهداست که اگر درست معرفی شود به گونه‌ای در بین نسل‌های جدید اثر گذار است که تصور کنند به عنوان سپاهیان محمد (ص) به کربلا اعزام می‌شوند.

جانشین سابق لشگر عملیاتی ۲۵ کربلای مازندران گفت:اگر واقعیت‌های دفاع مقدس بخوبی عنوان شود جوانان امروزی در لبیک به، ولی امر مسلمین همانند جوانان دوران دفاع مقدس در هر عرصه‌ای جان خود را فدا می‌کنند.

وی گفت:بیان واقعیت‌ها برای کاروان‌های بار اولی از اهمیت بالایی برخوردار است یادمان طلاییه و واقعیت رشادت رزمندگان آن طلای خالص دفاع مقدس برای فرهنگ ایثار و شهادت است که معتقدم عیار شهدای طلاییه ۱۰۰ است.

وی افزود:کل اروند رود، گلزار مجاهدان مفقود الاثری است که در عملیات والفجر هشت شهید شدند، واعتقاد دارم اگر این فرهنگ خوب منتقل شود، استقبال هم بهتر خواهد شد و تاثیر این فرهنگ در زائرین مشاهده می‌شود.
انتهای پیام/آ

راهیان نور گنجینه کشف نشده

برچسب ها: شهدا ، دفاع مقدس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار